Ahiler Kalkınma Ajansı'nın Aksaray'da yaptığı toplantıya katılmak üzere Aksaray'a gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Aksaray'ın genç ve dinamik başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya başarılar diledi ve hakiki Avanos toprağından yapılma Hitit Anforası hediye etti. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Kapadokya bölgesinde yer alan Aksaray ve Nevşehir illerinin kardeş olduklarını, aynı coğrafyada yaşayan iki komşu şehir halkının ve idarecilerinin her zaman olduğu gibi bundan sonra da iyi ilişkiler içinde olacağını kaydetti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya hayırlı olsun diyerek Aksaray'a çok güzel hizmetler yapacağına inandığını ifade etti ve başarılar diledi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya da ziyaretinden dolayı teşekkür etti.