ESNAF  SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI AY, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ

Nevşehir Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ay başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanlığına 3. Kez seçilmesinden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek başarılar dilediler.

Nevşehir Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ay, Ünver’in yeniden seçiminden dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, geçmiş 10 yıllık dönemdeki hizmetlerin artarak devam etmesi dileği içinde olduğunu ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu seçimde vatandaşların boş laflara değil, hizmeti ödüllendirdiğini belirterek özellikle son 10 yıllık süre içerisinde ciddi yatırımlara imza atıldığını ifade etti. Ünver, yatırım ağının genişletilmesine yönelik projelerin de peyder pey Nevşehir’e yaraşır şekilde ortaya konulacağı müjdesini verdi. 



KAPADOKYA NEVŞEHİR MASTERLER KULÜBÜ YÖNETİMİNDEN ÜNVER’E ZİYARET

Nevşehir’de geçtiğimiz ay sonunda kulüp binasını hizmete kazandıran Kapadokya Nevşehir Masterler Spor Kulübü Başkanı Levent Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek , 3. dönem başkanlığın hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Kapadokya Nevşehir Masterler Spor Kulübü Başkanı Levent Güneş, geçtiğimiz ay yoğun seçim çalışmasına karşın, Belediye Başkanı Hasan Ünver’in kulüp binasının hizmete kazandırılması proğramına katılarak kendilerini mutlu ettiğini belirterek, tüm yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti. Güneş, Ünver’e 5 yıllık yeni belediye başkanlığı döneminde de başarı dileğini iletti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçmişte spor yapan birisi olarak sportif hareketlerin içerisinde yer aldığını belirterek, takıma bundan sonraki spor hayatında başarılar diledi.

Kapadokya Nevşehir Masterler Spor Kulübü Başkanı Levent Güneş, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, takımın bir formasını hediye ederek, önümüzdeki süreçte yapılacak bir müsabakada 50 numaralı forma ile kendilerine destek olmasını istedi. Ünver’de bu isteği geri çevirmedi ve bir süre takımda yer alacağını belirtti.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ NEVŞEHİR ŞUBE YÖNETİCİLERİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ve yönetim kurulu üyeleri,  Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, yeni belediye başkanlığı döneminin  hayırlı olması temennisinde bulundular.

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek kadınların özellikle istihdamına dayalı politikaların bu süreçte gündem oluşturacağını belirtti. Kadın sivil toplum örgütlerinin sayısının artması ile birlikte kadınların da bir çok alanda daha etkin çalışmalar sergilediğini vurgulayan Ünver,bundan sonraki süreçte de bu alandaki çalışmaların artacağını ifade etti.

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez’ de ,Belediye Başkanı Ünver’in 5 yıllık yeni döneminin de hayırlı olması dileğinde olduklarını belirterek, kadınların sosyal hayatın bir çok alanında daha etkin çalışmalar yürütmesi noktasında en büyük yardımcılarından birinin de Nevşehir Belediyesi olduğunu bildiklerini kaydetti.