Nevşehir Belediyesinin modern mimari yapısı ile de dikkatleri üzerinde toplayan yeni hizmet binasının ne zaman tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağı merak konusu olmuştu. Özellikle yeni hizmet binasının satılacağına ilişkin çıkan bazı Spekülasyonlara da nokta koyan Başkan Seçen, Nevşehir Belediye hizmet binasının bu yılsonu itibariyle teslim alınacağını açıkladı. Seçen, 2018 yılı sonunda Yeni Belediye Biansına taşınacaklarını söyledi.

BELEDİYE HİZMET BİNASI YILSONU İTİBARİYLE TESLİM ALINACAK

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının Kasım ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen inşaatı devam eden, Nevşehir Belediye hizmet binasının bu yılsonu itibariyle teslim alınacağını ve yeni binada vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade etti ve bu konudaki çalışmaların kız kesmeden sürdürüldüğünü belirtti.

Nevşehir merkez göre yolu Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde, 50. Yıl Parkının yanında, 12 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası, 5 katlı olarak inşa ediliyor. Nevşehir Belediyesinin tüm birimlerini tek çatı altında toplaması beklenen yeni hizmet binasında, Belediye Meclis Toplantı Salonu, 3 asansör ve kapalı otopark alanı da yer alacak.

Nevşehir Külliyesi’de en kısa sürede hizmete girecek...

Öte yandan Nevşehir Külliyesine ilişkin olarak da açıklamalar yapan Seçen, Nevşehir Külliyesi’nde yönetim değişikliğine gidildiğini belirterek, çalışmaların aktif ve hızlı bir şekilde devam etmesi için alt yapının hazırlandığını ve Nevşehir Külliyesi’nin de  en kısa sürede vatandaların hizmetine açılacağını kaydetti.