Nevşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı nedeniyle  vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Nevşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı’nda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği aşure dağıtımı, Atatürk Bulvarı üzerindeki Gül bahçe önünde yapıldı.

Nevşehir Mehteran Bölüğü’nün kahramanlık marşları söylemesi ile başlayan aşure dağıtımına, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu , Nevşehir  Müftüsü Yakup Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra Nevşehir  Müftüsü Yakup Öztürk’ün yaptığı duanın ardından Nevşehir Valisi  Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, aşure kazanlarının başında kepçe ile vatandaşlara aşure dağıtımı yaptı.

Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından 2000 i aşkın kişiye dağıtılmak üzere hazırlanan aşure dağıtımına vatandaşlar,  büyük ilgi gösterdi.

ÖZEL İNSANLAR MERKEZİ’NDE AŞURE SEVİNCİ

Bu arada Nevşehir Belediyesi’nin yaptığı aşure dağıtımı Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde   devam etti.

Merkez bahçesinde Nevşehir Mehteran Bölüğünün kahramanlık marşları söylenmesi ile başlayan aşure dağıtımına, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu   ve  Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk ile birlikte engelli aileleri ve merkezdeki öğrenciler katıldı.