Nevşehir’de dün sabahtan itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Nevşehir Belediyesi  ekipleri kar temizleme ve tuzlama  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor . 
Karla mücadele  kapsamında,  kar nedeniyle buzlanan yollarda trafiğin güvenli bir şekilde işleyişini sağlamak amacıyla  1500 ton dolayında tuz  karışımı malzeme kullanılmasının planlandığı Nevşehir Belediyesi’nde, bu çerçevede tüm önlemler alındı.
Son 24 saatten beri etkisini yitirmeden devam eden kar yağışı nedeniyle   şehir merkezinde  ana arterler başta olmak üzere cadde, bulvar ve sokaklarda  gerçekleştirilen kar temizleme çalışmalarında 3 ü büyük, biri küçük tuzlama aracı, 2 Greyder, 5 kepçe kullanılıyor. Kar temizleme ekipleri ayrıca  şehir merkezindeki kaldırımların kardan temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
 Nevşehir Belediyesi’nde karla    temizleme çalışmaları,  Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulacak 100 ü aşkın personel tarafından yürütülüyor.