Hasan Ünver'in Milletvekilliği Aday adaylığı için istifası ile boşalan Nevşehir Belediye Başkanlığına atanan Atilla Seçen Belediye içinde köklü bir rotasyona giriyor.

14 yıl boyunca belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunarak yerel yönetimler konusunda ciddi bir tecrübe edinen ve gerek STK'larla, gerekse halkımız ile kurduğu iyi diyologlarla arananılan bir Belediye Başkanı profili çizen AK Partili Belediye Başkanı Atilla Seçen, belediye içerisinde rotasyon yani yer değişiklikleri yapmaya devam ediyor. İlk olarak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Mustafa Alevli'yi atayan Başkan Seçen ardından halkın sesine kulak vererek en çok eleştiri toplayan Mali İşler Müdürü Mehmet Uluçay ve İmar ve Şehircilik Müdürü olan Bülent Gönenç'i bu görevlerinden aldarak devam etti.

BELEDİYE'DEKİ MÜDÜRLÜKLERDE SON DURUM ŞÖYLE: 

Nevşehir Belediyesi'ndeki bazı müdürlüklerde son durum şöyle:

Mali İşler Müdürü Mehmet Uluçay, temizlik işleri müdürlüğüne, Dilek Saygılı Mali İşler Müdürlüğüne getirildi.

Daha önce İmar ve Şehircilik Müdürü olan Bülent Gönenç bu görevden alınarak yerine Mustafa Satılmış getirildi. Gönenç ise Atık su arıtma tesisinde görevlendirildi.

Daha önce Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Yılmaz Kocaman'ın yerine Erdem Hamarat getirildi. Kocaman ise Yapı kontrol Müdürlüğüne getirildi.

Mustafa Alevli'den boşalan Strateji Geliştirme Müdürlüğüne ise Fatih Sağcan getirildi.

Seçen, A takımını kuruyor...

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Metal yorgunluğu içinde olanların, bulundukları görevlerden ayrılmalarını ifade etti. 

Başkan Seçen, Yeni dönemde artık hiçbir şey eskisi olmayacağının da sinyalini verdi!

Edinilen bilgiye göre, bugünden itibaren uygulamaya konulması planlanan rotasyonda müdürlerin yüzde 70’inin yeri değişecek. 

Bu arada, Nevşehirli vatandaşların büyük eleştirilerine bahse konu olan ilgili Müdürlüklerdeki bu değişim ve rötasyon en çok Nevşehirlileri mutlu etti.

Öte yandan, rotasyonda adı geçen bazı Müdürlerin farklı kariyer planlamaları bulunduğu ve belediyeden ayrılabileceği konuşuluyor