NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde hali hazırda inşası devam eden eski devlet hastanesi alanındaki kompleksin 36 Milyon artı KDV ile satışının ardından en çok sorulan sorulardan biri Nevşehir Belediyesi daha ne zamana kadar eski binasında hizmet vermeye devam edecek idi. Soruya Başkan Ünver cevap verdi.

Nevşehir Belediyesinin modern bir hizmet binasına kavuşturulması için gerekli proje hazırlığının yapıldığını ve ihale aşamasına getirildiğini kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Vatandaşa daha güzel hizmet verilebilmesi adına yeni hizmet binası konusunda girişimlerinin devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Ünver, “Güzel bir belediye binasını şehrimize kazandıracağız. Şu an kullandığımız hizmet binası artık şehrimize yetmiyor. İlimize kazandıracağımız yeni hizmet binamızla birlikte Hemşehrilerimize daha güzel bir hizmet sunmayı planlıyoruz. Öte yandan Huzur Konağının da ihalesi yapılacak. Özel insanlar merkezimizi de çok yakında şehrimize kazandıracağız. Bu yaz inşaat bedeli olarak 100 Milyon TL’lik ihale yapılıyor ilimizde” açıklamalarında bulundu.