Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Nevşehir  Anadolu Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesi öğrenci velileri ve kız öğrencilerine ,  kadınlara yönelik şiddet ve kadın-erkek eşitliği konularında  bilgilendirme yapıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme eğitiminde Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikoloğu Azime Tekin , her geçen gün artan kadına yönelik şiddet konusunda kadınların bilinçli olarak hareket etmelerinin gerektiğinin altını çizdi.

Nevşehir  Anadolu Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesi konferans salonundaki bilgilendirme toplantısında Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikoloğu Azime Tekin , ayrıca kadınların ekonomik yönlerdeki çalışmalarının yanı sıra, öğrenci velisi kadınların, kız çocuklarının ergenlik dönemindeki süreçte takınmaları gereken tutumlara ilişkin olarak da bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda ayrıca Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalara ilişkin olarak da çeşitli bilgiler aktarıldı.