BEDENSEL ENGELLİLERE  BAYRAM HEDİYESİ

NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 4 BEDENSEL ENGELLİYE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Nevşehir’de 4 bedensel engelli vatandaşa, Nevşehir Belediyesi tarafından satın alınan akülü tekerlekli sandalye, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katıldığı bir törenle verildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde , Nevşehir Özel  İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören eğitilebilir zihinsel engelli  öğrenciler tarafından karşılanan   AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra akülü tekerlekli sandalye alacak bedensel engellilerin aileleri ile de bir süre görüştüler.

Nevşehir Sakatlar Derneği Başkanı Ekrem Altıntaş’ın da hazır bulunduğu törende daha sonra Nevşehir Belediyesi tarafından satın alınan akülü tekerlekli sandalyeler,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından  4 bedensel engelliye dağıtıldı.

Bedensel engellilerin aileleri, Nevşehir Belediyesi’nin böyle bir çalışma ile Kurban Bayramı öncesinde yaptığı bu jest ile iki bayram sevincini bir arada yaşadıklarını belirterek, kendilerine böyle bir sevinci yaşattıkları için Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler.

 Nevşehir Belediyesi personeli daha sonra akülü araçların kullanımı konusunda bedensel engellilerin ailelerine bilgiler verdi.