AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir 27.Dönem Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Milletvekili Adayları Yücel Menekşe, Emre Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile bu gece acil Nevşehirspor gündemi ile belediye'de toplandı.

Toplantıda alınan karar gereği 3.Lig temsilcimiz Nevşehirspor'u TFF. 3. Liginde Nevşehir Belediyesi'nin alması konusunda resmi açıklama "Basınla sahur buluşması" proğramında açıklandı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Rauf Yanar basınla sahur proğramında yaptığı açıklamasında; " Nevşehirspor bu şehrin bir değeri ve bir markası. Bu bağlamda şehrimizin takımını sahipsiz bırakamazdık. Ve bugün yaptığımız toplantı sonrasında Nevşehirspor'umuzu Nevşehir Belediyespor Bizler İl Başkanı vekiller ve belediye Başkanımız olarak Nevşehirspor’a bugüne kadar emek veren herkese ve bugün de 3. Lige çıkmasında büyük emekleri olan Salih Başkan ve yönetimine de çok teşekkür ediyoruz.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Nevşehir Adayı Mustafa Açıkgöz: "Nevşehir Belediyespor Hayırlı Olsun. Sevdamız Nevşehirspor’umu zu her zamanki gibi yalnız bırakmadık. Nevşehirspor’umuzu Nevşehir Belediyemiz bünyesinde sahipleniyoruz. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız nezninde AK kadrolar 3. Ligde de takımının yanında..." dedi.

Açıkgöz:"Nevşehirspor’umuzun Nevşehir Belediyespor olarak 3.Lig’de de her daim destekçisi olacağız. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız nezninde AK kadrolar 3. Ligde de takımının yanında. Hayırlı olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe:"11 ayın sultanı Ramazan ayının son sahurunu cefakar gazetecilerimiz ile birlikte yapıyoruz. Ramazan Bayramı öncesinde bizlere Nevşehirsporu sahiplenen takımımızı sahipsiz bırakmayarak takımın ismini Nevşehir Belediyespor yapan Belediye Başkanımız Atilla Seçen'e teşekkür ederiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan: "AK PARTİ teşkilatı olarak Müjdelerimize DEVAM ediyoruz.Nevşehirspor’umuz artık NEVŞEHİR BELEDİYESPOR olarak 3.lig yolunda başarılarına DEVAM edecektir.Bu süreçte başta NEVŞEHİRSPOR taraftarlarımıza AK PARTİ Teşkilatımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ederim." dedi.

Sahur proğramı sonrasında Nevşehirspor hakkında yaşanan bu sıcak gelişmenin ardından Nissara AVM Kocatepe Kahve Evi çıkışında toplanan Nevşehirspor taraftarları büyük sevinç yaşadı. Nevşehirspor taraftarları "En büyük Başkan bizim Başkan. Nevşehir sizinle gurur duyuyor" şeklinde tezahuratlarıyla AK Parti kadrolarına sevgi gösterilerinde bulundular. Kırmızı Byazlı taraftarlar Sahur vakti kenti Şampiyon Nevşehir nidalarıyla inlettiler.

Bu sene sezona 3. Ligde mücadele eden Nevşehirspor’un ismi Nevşehir Belediyespor Olarak Değiştirilecek. 

Haber: Mustafa Ferveren