Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Küçük salonunda yapılan Berberler ve Kuaförler Odası 6.olağan genel kurulunda 120 üye oy kullandı.

Oda başkanlığı süresince ilimizde bulunan Berber ve Kuaför esnafına en iyi şekilde hizmet verme fayreti içerisinde bulunduklarını kaydeden Oda Başkanı Cengiz Taşhan, yeni dönemde  üyelerinin hak ve menfaatlerini koruyacaklarını dile getirdi.

 Seçim sonra kısa bir konuşma yapan Taşhan, üyelere teşekkür etti.

Nevşehir Belediyesinin Nevşehir Berber ve Kuaförler odasının çalışmalarına çok önemli katkılarda bulunduğuna işaret eden Başkan Cengiz Taşhan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver başta olmak üzere belediye yetkilileri ve çalışanlarına bu katkılarından dolayı teşekkür ettiklerinin de altını çizdi.

6. DÖNEM BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Yapılan konuşmaları ardından tek liste ile gidilen seçimlerde 5 dönemdir Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığını yürüten Cengiz Taşhan 6. dönemi içinde başkanlığa seçildi. Taşhan’ın başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Mustafa Özcan Karaca,Levent Ünal,Levent Şener,Seyit Taşpınar,Mustafa Ezilmez,Cumhur Dilli

Taşhan FİB Haber merkezimize yaptığı açıklamasında Genel Kurulumuza teşrif eden oda birlik Başkanımız ve tüm odamız üyelerine ve her daim Odamız olarak bizlere her türlü desteklerini esirgemeyen Değerli Nevşehir Belediye  Başkanımız Hasan Ünver'e teşekkür ediyorum dedi. 


BAŞKAN TAŞHAN,YİNE YENİ DÖNEMDEDE ÜYELERİNE ÜCRETSİZ OLARAK MALZEME DAĞITACAĞINI DİLE GETİRDİ
ODA ADINA BİR HİZMET ARACI ALINACAĞINI DİLE GETİRDİ...