Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Aralık ayı düzenli ve dönemsel Gıda,Giyim, Et, Okul Malzemeleri, Temizlik Malzemeleri Ayakkabı,İhtiyaçlarını karşılayarak yüzlerin gülmesine vesile olmasına devam ediyor…

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner DÜZGÜN : “Sürekli yardımlarımızın yanı sıra dönemsel yardım faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımız ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak, hayra vesile olmaya devam etme arzusu içindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.
         DÜZGÜN: "Öyle ise siz de (ey mü'minler) hayır işlerine koşun, birbîrinizle yarış edin". (Bakara, 148) ayetine uygun şekilde Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz; Bunun için yardımseverlere ve bağışçılara ihtiyacımız vardır. Bu hayır kervanında bulunmak isteyenler bizlere ulaşsınlar,dedi.

  Gsm :0532 684 7378  Gsm: 0535 354 48 79