Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne, Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran atandı.

Hatırlanacağı üzere daha önce Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini sürdüren Muammer Coşkun görevden alınmıştı.
Görevden alınan Coşkun'un yerine Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü iken; Bakanlık Makamının 11.08.2014 tarih ve 1677 sayılı Onayları ile İlimiz Nevşehir, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini yürütmek üzere görevlendirilen Seyfullah DURAN 22.09.2014 tarihinde görevine başladı İlgili Birim Amirleri ile görüşen DURAN, Müdürlük personeli ile tanışarak, personel, çalışma ortamı ve görev dağılımı hakkında bilgi almıştır.

Seyfullah DURAN Kimdir ?

      1974 yılında Kayseri’de  dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Hatay’ın Erzin ilçesinde tamamladı. Yıldız teknik Üniversitesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliğinden 1996 yılında mezun oldu. 1997 yılında İskenderun  Demir-Çelik fabrikalarında mühendis olarak göreve başladı. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra İskenderun Demir-Çelik fabrikalarının özelleştirilmesinden dolayı Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Adana Bölge Müdürlüğüne mühendis olarak Atandı.  Burada 3 yıl görev yaptıktan sonra, 2005 yılında Aksaray Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne mühendis olarak naklen atandı. Aksaray Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünde 5 yıl görev yaptıktan sonra, Gaziantep Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne tayin oldu. Bu yıllarda Bakanlığın düzenlemiş olduğu pek çok eğitim ve seminerlere katıldı. Yaklaşık 2,5 yıl bu görevi yürüttükten sonra, 7 eylül 2012 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atandı. 2 yıl bu görevi yürüttükten sonra, Bakanlık Makamının 11.08.2014 tarih ve 1677 sayılı onayları ile Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne vekaleten görevlendirilmiş olup, halen bu görevi yürütmektedir.

      Evli ve 2 çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.