Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği resim sergisi Uçhirda bulanan Kapadokya Sanat ve Kültür Merkezi’nde açıldı. Bilsemde resim alanında eğitim alan 15 öğrencinin eserlerinin yer aldığı sergi 29 Mayıs Salı gününe kadar Kapadokya Sanat ve Kültür Merkezinde ziyaretçilere açık olacaktır.

Merkez müdürü Ahmet Emre ERGİN “Nevşehir Bilsem adına bir ilki daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrenciler 2. Sınıftan itibaren Bilsem’de eğitim almaya başlıyorlar ve resim alanında öğrenim gören öğrencilerimizin büyük çoğunluğu halen ilkokul düzeyinde.Yaşları küçük olmasına rağmen aldıkları eğitimle kısa sürede yeteneklerini keşfederek ve kullanarak birbirinden güzel eserlere imza attılar. Sergide eseri bulunan tüm öğrencilerimizi ve resim öğretmenimiz Kaan SARI’yı kutluyor daha nice başarılar diliyorum. Açılışımıza katılarak varlığı ile bizleri mutlu eden tüm misafirlerimize de teşekkür ederiz. 

Ayrıca bizleri, memleketimiz en güzel köşelerinden biri olan Uçhisar’daağırlayanKapadokya Sanat ve Kültür Merkezi sahibi Erhan SARIPINAR’ada çok teşekkür ediyorum dedi.