Birlik Başkanlığında Bayramlaşma

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığında bayramlaşma programın bayramın ilk günü yapıldı.

Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra Birlik Yönetim Kurulunun da yer aldığı bayramlaşma programına; Birlik Başkan Vekili, Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün, Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Terziler Odası Başkanı Habil Polatel, Derinkuyu Esnaf Sanatkarlar – Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı, Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Şahin, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Avanos Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Körükçü, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık katıldı.

Birlik Başkanlığındaki bayramlaşma programında oda başkanlarına ve bayramlaşmaya katılanlara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Birlik Başkanı İsmail Ördü, Filistin, Irak, Suriye gibi Müslüman ülkelerinde süren savaşların sona ermesi temennisinde bulundu.

Bu arada Birlik başkanlığının bayramlaşma programına Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen’de katılarak birlik başkanı ve oda başkanlarının bayramını kutladılar.