Nevşehir'de geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Birlik Vakfı nın Nevşehir Şubesi Yeni Yönetimi ile çalışmalarına start verdi.

Birlik Vakfı Nevşehir şubesi tarafından Nevşehir Konağında düzenlenen toplantıya, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Birlik Vakfı Nevşehir Başkanı Muzaffer Leblebici ve Birlik Vakfı Yönetimi katıldılar.

Birlik Vakfı Nevşehir şubesi KURUCU başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya gelerek Vakfın kuruluşu hakkında bilgiler verdi.

Bu ülkeyi her gün biraz daha ileri taşıyacak nesiller yetiştirmek için geçmiş ile gelecek arasında köprü vazifesi kurarak hiç durmadan çalışacağız.

Türkiye’nin en köklü vakıflarından olan Birlik Vakfı’nın 43. Şubesi Nevşehir’de kuruldu diyerek sözlerine başlayan,
 Birlik Vakfı Nevşehir şubesi KURUCU başkanı Muzaffer Leblebici, Birlik Vakfının Nevşehir de olmuş olması büyük bir kazanım adı üstünde “Birlik Vakfı “Birleştiren bu birlikten güç oluşturan Reisi’nde söylediği  gibi bir olalım diri olalım lafının en güzel temsil örneklerinden bir tanesidir. Bütün arkadaşlarımız la biz hayır noktasında yoğun bir çalışma ve gayret içerisinde olmak istiyoruz çünkü şehrimizi seviyoruz ülkemizi seviyoruz.Biz geçmişten kopmayan hızla geliştiren bir vakıf olmak istiyoruz eğitimi ile hizmetleri ile şehre katkıları ile geçmişine sahip çıkarak ve geleceğine iman ederek bu işi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz .Vakıflar içerisinden en iyi şubelerden bir tanesi olmak içinde adayız bunuda yüzümüzün akı ile bu arkadaşlarımızla gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Leblebici, Birlik Vakfı Nevşehir Şubesinin bir kez daha ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor ve bu kutlu yolda vakıf faaliyetlerimize başlamış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine arz ederim" dedi.

Açıkgöz: "Vakit, Birlik Vaktidir"

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında,"Vakit, Birlik Vaktidir" Birlik Vakfı Nevşehir Şubemizin yönetim kuruluyla bir aradayız. "Birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Türkiye yolunda hep birlikte çalışacağız. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında Kahraman Milletimiz cesaretle durdu.16 Nisan'da da millî irade 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Vatan' düsturuyla millet hakimiyetini taçlandıracaktır. 'Vakıf işi, gönül işidir.' gönlümüzde Yaradan'dan ötürü, yaratılanı sevme vardır. Buradaki kardeşlerimizin hepsinin vakıf insanı,gönül insanı olduğunu biliyor, başarılar diliyorum "dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açığöz, açıklamasının devamında," Türkiye için ne kadar önemli olduğunu Türkiye’nin  geleceği açısından, istikrarı açısından,istikbali açısından dünyaya entegre olması açısından daha hızlı karar verebilmesi açısından bunun ne kadar önemli olduğunu güçlenmesi açısından sosyal hayata ne kadar büyük bir katkı sağlayacağı açısından hep beraber anlatacağız Birlik Vakfımızın büyük katkılarını beklediğini belirten Açıkgöz,Şehirdeki diğer bütün dernek, vakıflarla bütün ne varsa faydalı kim ne iş yapıyorsa onlarla beraber ,entegre olup beraber çalışarak şehrimize güzel katkılar sağlayacağız şehrimizin bir vakıf şehri olduğunu herkese göstereceğiz, şehrin büyümesi gelişmesi için vakıf etmek güzel bir davranış" olduğunu söyledi.

Peygamber efendimizden bu yana gelen bir geleneğimizdir ve en büyük kültürümüzdür en büyük  öz kazancımızdır şehirde yaygınlaşmasını sağlayacağız hiçbir derneğin, vakfın alternatifi  veya rakibi değildir, asla öyle bir söylem yoktur biz sadece birlikteliği beraberliği birlikte olmanın ne kadar büyük güç olduğunu ne kadar büyük bir kazanç olduğunu göstermek için çalışacağına adım gibi eminim ondan şüphem yok şehre katkı sağlayacaktır. Allahın rızasına uygun işler yapmayı şehre katkı sağlamayı birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum hepimize Hayırlı uğurlu olsun inşallah bereket getirsin güzellik getirsin dedi.

Açıkgöz, Tabi Buradaki HAYIR kelimesi güzellik anlamında kullanılmıştır onu da belirteyim bizim kararımızda sözümüzde geleceğimiz için EVET, tir Evet içinde çalışacaklardır arkadaşlarımız onan şüphemiz yok.