Erkeklerle para karşılığında birlikte olduğunu itiraf eden M.S isimli yabancı uyruklu hayat kadının kanında Hepatit C hastalığı bulundu.

Kırşehir'de polis tarafından gözaltına alınan yabancı uyruklu hayat kadının kanında Hepatit C hastalığı bulundu.

M.S isimli yabancı uyruklu hayat kadını, müşterilerinin Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat'dan geldiğini söyleyerek şimdiye kadar yaklaşık 300 erkekle birlikte olduğunu itiraf etti.


4 İlden 300 Erkek sıkıntıda!
Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kırşehir merkez Eski Müftülük Caddesi üzerinde bulunan bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

İhbara konu olan Eve baskın düzenleyen ekipler, Gürcistan uyruklu M.M, M.S ve bu kadınlarla para karşılığı ilişkiye giren A.B ile T.İ'yi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolüne geçirilmek içinKırşehir  Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen hayat kadınlarından M.S'nin yapılan kan tahlilinde Hepatit C, hastalığı çıktı.

TÜRKİYE'YE 2 YIL ÖNCE GELMİŞLER...

Emniyette ifade veren M.S, Türkiye'ye 2 yıl önce geldiğini söyledi.
Erkeklerle para karşılığında birlikte olduğunu kaydeden M.S, müşterilerinin Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat'dan geldiğini anlattı. M.S yaklaşık 300 erkekle birlikte olduğunu anlattı.
Olaydan sonra M.S ve yanında bulunan M.M sınır dışı edildi.

Haber: Kırşehir24