Nevşehir 2000 Evler Toki 19 Mayıs ilkokulunda okula yeni başlayan 1. Sınıflardan 1-B sınıfında Yılmaz SEÇKİN öğretmenin sınıfında tam 3 tane ikiz öğrenci var.

Aynı sınıfta eğitim gören tek yumurta ikizi 6 çocuk, Özge ve Mehmet Anıl İNAN, Eymen ve Enes AĞIR ile Efe ve Mert KAPLAN, öğretmenlerinin ve arkadaşlarının ilgi odağı haline geldi.


Nevşehir 19 Mayıs ilkokulu 1-B sınıfında, tek yumurta ikizleri Özge ve Mehmet Anıl İNAN, Eymen ve Enes AĞIR ile Efe ve Mert KAPLAN kardeşler eğitim görüyor.

Öğretmenlerinin ve arkadaşlarının ilgi odağı olan çocuklar, sınıfta aynı sıraları paylaşıyor. Fiziksel benzerliklerinin yanı sıra isimleri de birbirini çağrıştıran ikizleri, öğretmenleri ve sınıf arkadaşları sık sık karıştırıyor.

Tek yumurta ikizlerinin öğretmeni Yılmaz Seçkin, www.fibhaber.com muhabirine yaptığı açıklamada, mesleğini ve öğrencilerini çok sevdiğini söyledi.

Görev yaptığı Nevşehir 19 Mayıs ilkokulunda ki sınıfında 3 ikiz öğrenci olduğunu dile getiren Seçkin, "3'ü de tek yumurta ikizi. Sadece kıyafetleriyle değil, her yönleriyle birbirlerine çok benziyorlar. İsimlerini çok karıştırıyorum. Bu Öğrencilerimin çalışkan ve sevimli olmaları da beni ayrıca mutlu ediyor." diye konuştu.

Sınıf öğretmeni Seçkin, meslek hayatımda açıkcası böylesi bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. Ben kendilerini çok seviyorum onlar da beni çok seviyor." dedi.

İkizleri sürekli karıştırdığını da dile getiren ve isimlerini söylemekte güçlük çeken Seçkin, sık karıştırdığında çocukların sınıftaki oturma düzenlerini değiştirdiğini ifade etti.

İkizler hallerinden oldukça memnun!

Tek yumurta ikizlerinden Enes Ağır'da ikiz olmanın çok güzel bir duygu olduğunu, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin kendilerini sık sık karıştırdığını anlattı.
İkizlerden Mehmet Anıl İnan ise okuldaki herkesin kendilerini ve diğer ikiz arkadaşlarına ilgi göstererek çok sevdiğini belirtti.
Efe Kaplan da aynı sınıfta çok sayıda ikizle eğitim görmenin güzel bir duygu olduğunu, öğretmenlerinin zaman zaman kendilerini karıştırdığını söyledi.


İkizlerimizi Allah nazardan korusun kırk bin kere maşallah... 

www.fibhaber.com / Özel