Nevşehir'de hayatlarını hiçe sayarak motosikletin üzerinde yolculuk eden 2'si yetişkin 2'si çocuk toplam 4 kişi görenleri hayretler içinde bıraktı.
Kasksız bir şekilde kendilerinin ve çocuklarının hayatlarını hiçe sayan çiftin tehlikeli yolculuğu www.fibhaber.com okuyucumuzun cep telefonuna böyle yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, bu gün saat 11.00'da 2000 Evler Mahallesi Nevşehir Devlet Hastanesi yolu üzerinde yaşandı. Vatandaşlar, motosiklet üzerinde yolculuk eden 2'i yetişkin 2'si çocuk toplam 4 kişiyi görünce hayretler içinde kaldı.

Nevşehir Halk Otobüsünden çekilen görüntülerde, trafikte ilerleyen bir motosikletin üzerinde 1'i sürücü 1 bayan ve 2 küçük çocuk hatta çocuklardan birisinin henüz daha kundakta olduğu görünüyor.

Görüntülerde çocuklardan birinin sürücünün önünde durduğu görülüyor. Diğer çocuğun ise sürücünün arkasında motorsiklete yan oturan bayanın kucağında görülüyor. Herhangi bir önlem almadan trafikte ilerleyen çiftin kendilerinin ve çocuklarının hayatını tehlikeye attığı yolculuk görenleri hayrete düşürdü.


Tehlikeye aldırış etmeden uzun süre ilerleyen motorsiklet sürücüsü, yoluna devam etti.