Nevşehir merkez Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Hacı Rasim Uzer Cami karşısında ki kaldırımdaki rögar kapakları açık ölüm saçıyor. Öyleki, İnsan hayatını hiçe sayan ihmal 'Ortada kuyu var yandan geç' dedirtecek cinsten.

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan sıcak asfalt yol ilimizde büyük bir eksikliği giderdi. Ancak kaldırımda kapakları kapatılmayan rögarlar hizmetin eziyete dönüşmesine neden olurken büyük bir ihmali gözler önüne serdi. 


Nevşehir'de sıcak asfalt yol çalışmaları devam ederken, hayatın devam ettiği kentin bazı bölgelerinde rögar kapaklarının olmaması dikkat çekti.

Konuyla ilgili www.fibhaber.com gazetemize ulaşan bir vatandaş, gece geç saatlerde yürüdüğü esnada kapağı açık bırakılan rögarı son anda farkettiğini ve rögar kuyusuna düşmekten kıl payı kurtulduğundan bahsetti. 

Vatandaşlar, insan hayatını hiçe sayan ihmalin bir an önce ortadan kaldırılmasını istedi.  

Açık Rögar Kapakları Kazaya davetiye Çıkarıyor​...

Kaldırımda bulunan açık rögar kapakları, özellikle camiye gidip gelen yaşlılar ve mahalle sakini vatandaşlar için risk oluştururken mahalle içlerinde açık halde bulunan rögar kapakları da okula gidip gelen çocuklar için büyük risk oluşturuyor.  Öte yandan cadde kenarındaki açık rögar kapakları araçlar içinde tehlike yaratıyor. Genişliği bir metre derinliği 3-4 metre olan kanalizasyon fark etmeyip düşen bir insanın ciddi yaralanmalarına neden olabileceği düşünülüyor.

Biz ne zaman akıllanacağız...!
Yetkililerin bunu görmezden gelmesi yaşanacak tehlikeye davetiye sunuyor. Önlem alınması şart olan rögar kapağının açık olması çevre sakinlerini ve bu muhiti kullanan birçok insanın gözüne çarparken, yetkililerin önlem almaması büyük bir sorumsuzluğu gösteriyor. Herhangi bir kazadan sonra yapılacak olan müdahalenin hiçbir anlam teşkil etmeyeceğini belirtmekle beraber yetkilileri konu hakkında çalışma yapmaya davet ediyoruz. ​

ORTADA KUYU VAR YANDAN GEÇ!


Nevşehir merkez  Güzelyurt Mahallesi'nde yol kenarındaki kaldırımlarda bulunan rögar kapağının güvensizliği tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Sorumsuzluk mu Ciddiyetsizlik mi? Biz Ne zaman işimizi adam akıllı yapacağız.

FİB Haber Merkezi olarak konunun takipcisi olacağımızı belirtiyor ve yetkilileri uyarıyoruz. Hava kararmadan kaza gelmeden acil tedbir alınmasını bekliyoruz.

Tekrar tekrar yazıyoruz, bıkmadan usanmadan yazacağız. Bu haberleri birilerinin gözüne gözüne sokuyoruz. İnsan hayatı o kadar ucuz değil bey efendiler.

İşte o görüntüler...