Edinilen bilgilere göre, kaza akşam Saat 20.30 sularında Gökçem petrol önünde meydana geldi. Nevşehir'de akaryakıt istasyonunda markete giren sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu araç kazaya sebebiyet verdi. Nevşehir 2000 Evler yolu Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Gökçem petrol istasyonunda sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu 50 FF 822 Plakalı Connect marka hafif ticari araç, yavaş yavaş hareket ederek önce petrol istasyonunda park halinde bulunan bir otomobile çarptı daha sonra ana yola doğru ilerleyerek 2000 evler yönüne doğru seyir halindeki 50 FP 607 Plakalı Şahin Marka bir başka otomobile yandan çarptı.  İçerisinde sürücüsü olmadığı için kontrolsüz bir şekilde ilerlemeye devam eden otomobil daha sonra orta rejüdeki çukura düşerek durabildi. Kazada Her üç Araçta da  Maddi Hasar Oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Ölen yada yaralanın olmadığı bu akıl almaz kaza neyse ki ucuz atlatıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüntülere göre, akaryakıt istasyonunda bulunan ticari araç yavaş yavaş ana yola doğru çıkıyor. Önce bir park halindeki araca sonra bu sırada 2000 evler yönüne giden otomobile yandan çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle otomobil yolda savrularak durabiliyor. Kontrolsüz bir şekilde yola çıkarak otomobile yandan çarpan araç ise daha sonra orta rejüdeki çukura düşerek durabiliyor.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA ...

Kaza anı ise akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Nevşehir'de El freni çekilmeyen araç akaryakıt istasyonunda böyle hareket etti. El freni çekilmeyen araç yola çıktı ve kazaya neden oldu... O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte o görüntüler...