FİB Haber Merkezi Whatsapp hattına Şikayet mesajları yollayan Nevşehirliler isyan etti. 

FİB Haber'e ulaşan şikayetlere göre, yoğun kar yağışı ile paten pistine dönüşen ara sokaklarda hala tuzlama çalışması yapılmaması vatandaşları isyan ettirdi.
Kent merkezinde bir çok ara sokakta tuzlama yapılmayınca, Nevşehir'de sokaklar kara teslim oldu. Bazı mahalle sakinlerinin kendi çabalarıyla sokakları kardan arındırma çabalarına girdiği görüldü. 

Bir okurumuzda WhatsApp İhbar Hattımıza yapmış olduğu şikayetinde,"- İyi Günler. Bu ara yollar hep buz okula giderken bayağı zorluk çekiyoruz. Servisler sürekli ara yollarda kayıyor. Sizden FİB Haber olarak ricam buzlanan ara sokaklarda tuzlama çalışmaları yapılmasını istiyoruz."
 
Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla kent merkezi ana arterlerde genel olarak sorun yaşanmazken, ara yollar felaketti. Onlarca sokak karla buzla kapandı, mahsur kalanı mı arasınız, yardım için gelen araçların da yolda kalmasınımı. Buz pistine dönen sokaklarda Çocuklar okula binbir güçlükle gidebildi...

Buzlanmadan dolayı bir çok araç yerinden çıkamazken, çevre sakinleri düşe kalka işlerine gitmek zorunda kaldı. Belediyelerin sınıfta kaldığını belirten Nevşehirliler, acilen tuzlama çalışmasının yapılması gerektiğini belirtti.