Nevşehir'de, Kurban Bayramı Nedeniyle Bayramlaşma 2  Eylül Cumartesi  Günü Yapılacak.
Nevşehir’de Kurban Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma, 2 Eylül 2017 Cumartesi günü  gerçekleştirilecek.
Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Belediyesi’nin işbirliği ile her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen  Kurban Bayramı’nda protokol mensupları ile vatandaşların bayramlaşması, Kurban Bayramının 2. günü olan 2 Eylül 2017 Cumartesi günü 11.00-12.00 saatleri arasında, Nevşehir Belediyesi   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde  gerçekleştirilecek.
Bayramlaşmaya katılacaklara ayrıca çeşitli ikramlarda da bulunulacak.

AK Parti’de Bayramlaşma 2. Gün
Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
 
AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının ikinci günü olan 02 Eylül 2017Cumartesi günü 12.00-13.00 saatleri arasında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.
 
Bayramlaşma törenine,  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor. 
 
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisinde bayramlaşma bayramın ikinci günü
Kurban bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisinde bayramlaşma programı bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek.
MHP İl Başkanlığında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz ve Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz’ün ev sahipliği yapması bekleniyor.
Bayramın ikinci günü 13.00 – 15.00 saatleri arasında düzenlenecek olan bayramlaşma programına ayrıca Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz’ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları, İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile ülkücü gençlerinde katılmaları bekleniyor.

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ MUSTAFA ÜNLÜERDEN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI
Birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin, iyiliklerin ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramını daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.     
 
Bayramlar; İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olarak bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek milletçe el ele, gönül gönüle, milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde , milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, dostluk, huzur getirmesini ve her günün bayram coşkusu içinde geçmesini temenni eder, Kurban Bayramınızı kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.

Göreme’de bayramlaşma 3. gün
Nevşehir Merkeze bağlı Göreme belediyesinde Bayramlaşma töreni Bayramın 3. günü olan 3 Eylül Pazar günü saat 13:00 ile 16:00 arasında yapılacak.
Göreme belediye başkanı Nuri Cingil, Bayramlaşma törenimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz dedi.

Ortahisar’da bayramlaşma 3. gün yapılacak
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında da kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma programı gerçekleştirilecek.
Kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma programının belediye çay bahçesinde yapılacağını kaydeden Ortahisar belediye başkanı İsmail Genç, tüm kasaba halkını bayramlaşma programına davet etti, Türk milletinin, Nevşehirlilerin ve Ortahisar kasabası halkının bayramını kutladı.
Ortahisar kasabasında bayramlaşma bayramın üçüncü günü 13.30 – 17.00 saatleri arasında belediye çay bahçesinde düzenlenecek.

Birlik Vakfında bayramlaşma yapılacak
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığında kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapılacak.
Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Genç Birlik Şube başkanı ile yöneticilerinin da katılacakları bayramlaşma programına çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube başkanlığı binasında düzenlenecek olan bayramlaşma programı bayramın ikinci günü 10.30 – 11.30 saatleri arasında düzenlenecek.

CHP’de bayramlaşma 3. Gün yapılacak
Cumhuriyet Halk Partisinde kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü gerçekleştirilecek.
İl binasında düzenlenecek olan bayramlaşma programına İl Başkanı Kamil Gülmez ve yönetimi ev sahipliği yapacak.
Bayramın üçüncü günü 14.00’te düzenlenecek olan bayramlaşma programına tüm partilileri davet eden İl Başkanı Gülmez, Nevşehirlilerin ve partililerinin bayramını da kutladı.

Altınyıldızda Bayramlaşma
Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğretmenleri yapılan uyum haftası derslerinin ardından bayramlaşarak okuldan ayrıldılar.
   Uyum Derslerinin bitmesinin ardından biraraya gelen Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğretmenleri ilkönce Kurumda Fen Bilimleri öğretmeni iken Gaziantep'e atanan Serdar ÇİÇEKLİ ve İngilizce öğretmeni iken Van'a atanan Gülay ORMAN'a  hediyelerini takdim ettiler.Daha sonra birbirleriyle bayramlaşan öğretmen ve idareciler Kurban bayramının ve yeni eğitim öğretim yılının Altınyıldız ailesine hayırlara vesile olması dileklerinde bulundular.
   Kurum Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI aramızdan ayrılan öğretmenlerimize kuruma ve eğitim sistemine  olan katkılarından,verdikleri emekten dolayı kendilerine teşekkür etti.Ardından Tüm öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin Kurban bayramını tebrik eden Sayın ERAVCI yeni öğretim yılının öğrencilere,öğretmenlere ve idarecilere güzel geçmesi temennisinde bulundu.
   Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak değerli öğretmenlerimize  kurumumuza katkılarından dolayı  teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz. Tüm velilerimizin,öğrencilerimizin ,öğretmenlerimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyoruz.

Ülkü Ocaklarında Bayramlaşma
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığında bayramlaşma, bayramın ikinci günü saat 14.00 ile 16.00 arasında olacaktır.
Bütün Ülküdaşlarımız Davetlidir.