H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul öğrencisi Samet Kayabaşı, özel insanlar için yapılan hizmetlerden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve ekibine teşekkür etti.

Nevşehir Belediyesinden Büyük Hizmet


H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ali Çalık yaptığı açıklamasında; Okulumuza bu sene başında kaydı yapılan ağır fiziksel engelli olan Samet KAYABAŞI isimli öğrencimiz normal servis araçları ile taşınması mümkün olmadığından eğitim öğretimine devam edebilmesi için çeşitli yollar aradık.

Nevşehir Belediyesi Bu Duruma Sessiz Kalmadı...!


Nevşehir Belediyemizin engelliler için dizayn edilen bir aracı olduğunu öğrendik. Öğrenci velimiz Belediye Başkanımıza giderek çocuğunun okula taşınması için yardım istedi. Belediyemiz engelliler için hazırlanmış olan aracı öğrencimizde tahsis etti. Öğrencimiz sabah evden alınıyor okul çıkışı tekrar evine götürülüyor.

Çalık'tan Teşekkür...!
Bu iyiliği yaparak öğrencimizin mutluluğuna katkı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÜNVER’e teşekkür ediyoruz. Başkanımızın engellilerin sorunları ile yakından ilgilendiğini eskiden beri biliyoruz. Başkanımızın ilimize açmış olduğu Özel İnsanlar Merkezi de engelli öğrenci kardeşlerimizin eğitim, öğretim ve sosyal yaşamına katkı sağlıyor.