Yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray ile Kahramanmaraş ve Osmaniye'nin kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. ...

 

Yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray ile Kahramanmaraş ve Osmaniye'nin kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz ile Marmara'nın doğusunda sabah ve gece saatlerinde sis bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredecek.Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey ege Kıyıları'nda kuvvetlice esecek. İlimizde önümüzdeki hafta içinde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: