Nevşehir Güzelyurt mahallesi Kocaçay mevkiinde okula giderken yerde bir miktar para bulan iki öğrenci, o sırada orada bulunan Ömer Faruk Çölyen'e okula geç kaldıklarını söyleyip ' Parayı size verelim, para kaybettiğini söyleyen biri olursa siz ona verirsiniz '' dediler.

Bunun üzerine Fibhaber.com Whatsapp İhbar Hattından bize ulaşan Ömer Faruk Çölyen isimli duyarlı vatandaşımız, Paranın sahibinin biran önce bulunması için haber yapmamızı rica etti. 

Çölyen, miktarın önemli olmadığı belirterek, "Biliyorum, sahibi endişeli bir şekilde parasından ümidini kesmiştir. Belki de Paranın sahibi, gerçekten buna ihtiyacı olan birisi olabilir.  Belki bir bilen, duyan vardır umuduyla sahibini arıyorum. Yere düşürülen para için hemen ilk aklıma FİB Haber.Com geldi. Eminim sizlerinde yardımıyla Bu parayı sahibini bulup verebilirsem, çok rahat edeceğim" dedi. 


İlk Aklıma FİB Haber Geldi...!

FİB Haber'den Belki paranın sahibi görür ya da tanıdığı görür bir şekilde bu numaradan bana ulaşır diye www.fibhaber.com aklıma geldi. İnşallah sahibine bir şekilde ulaşırım, bu parayı da ben sahibine teslim ederim “diye konuştu


Güvenlik amacıyla bulduğu paranın miktarını söylemeyen Ömer Faruk Çölyen isimli vatandaşımız, parasını düşüren, kaybeden vatandaşımızın 0 533 776 78 71 nolu telefondan ya da Fibhaber.Com Haber Merkezine ulaşılabileceğini söyledi.