Nevşehir Merkez İcik Köyünde iki çoban arasında çıkan kavgada 1 kişi av tüfeği ile baba oğul 2 kişiyi vurdu.

Nevşehir'in İcik köyü ertaş yaylasında meydana gelen olayda aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen iki çoban tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 23 yaşındaki Mustafa D. isimli çoban yanındaki tüfekle
 Cumali C.'yi (50) bacağından ve oğlu Yakup C'yi (16) de karnından vurdu.

Edinilen bilgilere göre, Bugün saat: 16:00 sularında Nevşehir merkez İcik köyünde çobanlık yapan Cumali C. ile Doğala köyünden Mustafa D. isimli çobanlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Doğala köyünden Mustafa D. isimli çoban, yanındaki av tüfeği ile yine kendisi gibi çobanlık yapan Cumali  C. ile oğlu Yakup C.'yi tüfekle vurdu. Bacağından yaralanan baba ve karnından vurularak yaralanan oğul, köylülerin durumu önce Jandarmaya ve sonrasında da 112 ye haber vermesi sonrası Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mustafa D. isimli çoban olay sonrasında jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İki çobanın daha öncesinde aralarında bir husumet bulunduğu öğrenildi.

Yaralılardan kan kaybeden Baba Cumali C.'nin bacağındaki kanın durdurulduğu karnından yaralanan Yakup C.'nin ise ameliyata alındığı belirtildi. 


Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.