15 Temmuz FETÖ işgal girişimi ve buna karşı milletin verdiği destanı unutturmayan Nevşehir Belediyesi bir dizi program hazırladı.

11 Temmuz günü şehit kabirleri, şehit aileleri ve gazileri ziyaret, mevlüt ile başlayacak olan programlar, 15-16-17-18-19-20 Temmuz’da da devam edecek. Program kapsamında AK Parti İl Başkanlığı önünden bayraklarla Telekom önü Diriliş meydanına kadar yürünecek. Öte yandan 15 Temmuz'da Nevşehir geneli tüm camilerde bu dua okunacak15 Temmuz'da başlayacak olan İstiklal ve Demokrasi nöbetinin ardından on binlerce Nevşehirli bir arada toplu yatsı ve sabah namazı kılacak. 


14-20 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir Diriliş meydanında demokrasi nöbetlerine öncülük edecek olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “15 Temmuz destanını unutmadık, unutturmayacağız.

Belediye Başkanı Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin organizatörlüğünde Diriliş Meydanı’nda 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü başlayacak ve 20 Temmuz 2017 Perşembe günü akşamında, Nevşehir’in 20 Temmuz 1954’de Bakanlar Kurulu kararıyla  il haline getirilişinin 63. yıldönümü de olması nedeniyle final etkinliği ile gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün, anlam ve önemine  uygun bir şekilde organize edildiğini kaydetti.

Başkan Ünver; "Yarın saat 11:00 de Şehitliğimizi ziyaret edeceğiz. Katılmak isteyen tüm halkımız davetlidir" dedi.


Ünver, "Şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum. Tüm Nevşehirli saygı seğer hemşerilerimizi programlarımıza davet ediyoruz” dedi.