Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin bu yıl 2.sini gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünün adresi Ortahisar'dan Çavuşin Köyü'ne uzanan "Meskendir Vadisi" oldu. Toplam 4400 kilometrelik bir yürüyüş mesafesini kapsayan vadi eğitimciler için büyük bir kaynaşma vesilesi oldu.

 

Doğa araştırmacısı, eğitimci-yazar İsmail Demirel rehberliğindeki eğitimciler, hem vadideki kültürel mekanlar hakkında bilgi alırken aynı zamanda da spor yapmanın keyfini çıkardılar.

 

Yürüyüş öncesinde katılımcı öğretmenlere duygu ve düşüncelerini aktaran Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi olarak, başta üyelerimiz olmak üzere eğitimci arkadaşlarımızın haftanın stresini atmaları, tanışmaları ve kaynaşmalarını amaçlarken, aynı zamanda da Nevşehir'deki kültürel varlıkları tanıyıp Dünya'ya tanıtımında görev almaları kapsamında yapılan etkinliğime katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

 

Mustafa Uğur, doğa yürüyüşünün sonunda ise sendikanın iki yıldır düzenlediği doğa yürüyüşlerine rehberlik eden ve bölgenin tanıtımı için bir takım çalışmalar yürüten eğitimci-yazar İsmail Demirel'e teşekkür şilti verdi.