Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü yayınladığı Basın Açıklaması ile ehliyet müracaatlarının İl Nüfus Ve Vatandaşlık işlerine devredildiğini belirterek bazı uyarılarda bulundu.

Basın Duyurusu

29.10.2016 tarih ve 29872 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “676 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” nin 25 ve 26.’ncı maddeleri gereğince Sürücü Belgesi hizmetlerine ilişkin iş ve işlemleri 02 Nisan 2018 tarihinden itibaren Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilmeye başlanacaktır.

Devir işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla, 30 Mart 2018 tarihinde, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Sürücü Belgeleri Sicil ve Arşivi Büro Amirliğinde sürücü belgesi işlemlerini yapmak üzere randevu alan vatandaşlarımızın işlemleri, sistemin kapalı olacağından dolayı yapılamayacaktır.

Randevu olan vatandaşlarımız, 02 Nisan 2018 tarihinden itibaren Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden yeniden almaları gerekmektedir.