Nevşehir’de ekmeğin içinden inanamayacaksınız ama CİVATA çıktı. Nevşehir'de Ramazan Tavsamaz isimli bir vatandaşımızın aldığı somun ekmeğin içinden 3 santimlik 'cıvata' çıktı.

Aile ekmekten ekmek içindeki cıvatayı görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'de şehir merkezinde bulunan bir fırından bu sabah kara fırın ekmek satın alan Ramazan Tavsamaz, sabah kahvaltısına oturduğunda ekmeğin içinden civata çıktığını gördü. Ekmeğin içinde civata görmekten dolayı şaşkınlığa uğradıklarını söyleyen Tavsamaz., “Bu sabah ekmek alıp eve geldim. Sabah kahvaltısında İçinde civata görünce çok şaşırdık. Ekmeğe hiç dokunmadan ekmeği aldığım fırına götürüp durumu anlattım. Onlarda mahçup oldu, gerekli işlemi yapacaklarını söyledi. Bizlerin başına geldi başkanlarının başına gelsin istemiyoruz” dedi.

Ekmegi Bölmeden Yemeyin Mazallah İçinden Civata Çıkabilir!!!
Fibhaber.com'a açıklamada bulunan Ramazan Tavsamaz isimli vatandaşımız;" - Bölmeden yesek civatayı yutardık. Çok şükür durumu eşim erkenden fark ettide korkulan bir şey yaşamadık. Kimsenin ekmegiyle oynamaya gerek yok ama lütfen ekmek üreten fırın işletmecileride bu konuya dikkat edip özen göstersinler. FİB Haber'e de teşekkür ediyorum. Haberinizle En azından ekmek üreten fırınları bu şekilde daha dikkatli olmaları açısından uyarmış olduk Ayrıca vatandaşlarımızın ekmegi dikkatli yemelerine vesile olursak ne mutlu bizlere "dedi.
Üretirken ve tüketirken Lütfen dikkat​...