Nevşehir'de yaşayan Hasan Hüseyin Bozkuş, Fenerbahçe’ye olan sevgisini göstermek için evinin dış cephesinin tamamını sarı-lacivert renklere boyadı.

Nevşehir Çardak köyünden Hasan Hüseyin Bozkuş fanatik olmak böyle olması gerekiyor diyerek evini sarı laciverte boyattı.


Nevşehir'in Çardak köyünde yaşayan Fanatik Fenerbahçeli 41 yaşındaki Hasan Hüseyin Bozkuş yaptığı açıklamasında; “Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım Fenerbahçe'ye olan sevgisi göstermek için evimin dış cephesini sarı-lacivert renklere boyadım.

Sarı Lacivert Aşkı Bambaşka...
Hasan Hüseyin Bozkuş www.fibhaber.com spor servisine yaptığı açıklamasında; Sarı-lacivert renkteki evimiz yol kenarında olması nedeniyle yoldan geçenlerin ilgisini çekiyor ve bazı vatandaşlar evin önünde durarak hatıra fotoğrafı çekiniyor. İnşallah Fenerbahçe’miz bu yıl şampiyon olacak ve bizi çok mutlu edecek. Ayrıca Bal liginde mücadele eden Nevşehirspor takımımıza şampiyonluk yolunda vermiş olduğu mücadeleden ve başarıdan dolayı kutluyorum. Fenerbahçeli ve Nevşehir Çardaklı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. ” dedi.

Çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Bozkuş, 4 çocuk babasıyım 2 si kız 2 si erkek. Erkek olan çocuklarımın isimlerini Fenerbahçenin eski milli yıldız futbolcularından Rıdvan ve Semih koydum. Türkiye'nin en büyük takımı olarak Fenerbahçe sevgisi şampiyonluklarla kupalarla anlatılmaz yaşanır bunuda ancak Fenerli olanlar anlayabilir dedi.

Onun Milletvekili Açıkgöz'den de bir isteği var!!!

En büyük isteği Şükrü Saraçoğlu stadında bir derbi maçı izlemek. 


Öncelikle hemşehrimiz olmasından gurur duyduğumuz, insanlığı ile hepimizin sevgilisi olan Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e de buradan www.fibhaber.com aracılığı ile seslenmek istiyorum." Fenerbahçe stadında bir derbi maçı izlemeyi çok istiyorum. Eğer Vekilim bu hayalimi gerçekleştirirse kendisine minnnettar kalırım "dedi.

Çardak köyündeki evini sarı lacivert'e boyayan vatandaşımız ayrıca dış yüzeyine Türk Bayrağı ile Fenerbahçe armasınıda koymayı unutmamış.