Nevşehir Acıgöl ilçesi çevre yolu üzerinde seyir halindeki Hyundai marka 34 plakalı otomobilin çarpması sonucu yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen iki genç feci şekilde can verdi.

Acıgöl'de Otomobil Yayaya Çarptı: 2 Ölü

Amca oğulları olduğu bildirilen Nuh Mete  Gezer( 5 )  ve Yasin Gezer (19 )  isimli iki genç yolu karşıdan karşıya geçerken Hyundai marka 34 plakalı bir aracın çarpması sonucu feci şekilde can verdiler.Kaza sonrasında olay yerinde gelen gençlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Karşıdan Karşıya Geçmek İsterken Canından Oldular...

Kazada hayatını kaybeden Yasin Gezer in asker hazırlığı yaptığı belirtildi.

Olay yerine gelen yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Acıgöllü Vatandaşlar tepkilerini ortaya koymak için yolu kapama eylemi gerçekleştiriliyor... Acıgöllü vatandaşlar burada sürekli kazalar meydana geldiğini ve yetkililerin bir an önce buraya bir üst geçit yapmalarını istediler. 

İşte detaylar:
Edidniğimiz bilgilere göre, Acıgöl ilçesi çevre yolunda Aksaray’dan Nevşehir istikametine gelmekte olan A.C. yönetimindeki 34 RE 828 plakalı otomobil yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Nuh Mete  Gezer (5) ve Yasin Gezer (20) isimli amca çocuklarına çarptı.

İki kardeş kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybederken otomobil sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte bu elim kazada hayatını kaybeden 19 yaşındaki Yasin Gezer gencimize Allahtan rahmet ailesine bol sabır ve  başsağlığı diliyoruz...