GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARI DAĞITILDI

İŞKUR, KOSGEB, Ticaret Odası İşbirliği ile düzenlenen Girişimcilik Programını başarıyla tamamlayan Kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.
Yaklaşık 10 günlük yoğun bir kurs programı ile girişimcilik konusunda bilgiler edinen ve bunu iş projeleriyle desteklemesi beklenen kursiyerlere sertifika dağıtımı, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda İŞKUR, KOSGEB ve Ticaret Odası yetkililerinin ve kursiyer ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

KOSGEB Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Necati GÜNAYDIN’ın katılımcılara girişimcilikle ilgili sunumu ve İŞKUR İl Müdürü İlhan TEMEL’in konuşmalarının da olduğu program sonunda kursu başarıyla tamamlayan yaklaşık 20 kursiyere sertifikaları dağıtıldı. İlimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacağı düşünülen bu projenin İŞKUR bünyesinde işbirliği halinde düzenlenmeye devam edileceği aktarıldı.

KOSGEB Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen ve 04 – 14 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sonucunda girişimcilik sertifikası almaya hak kazanan katılımcıların sertifikaları Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle katılımcılara verilmiştir.

Törende; Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın İlhan TEMEL’ in açılış konuşmasının ardından,  programı başarı ile tamamlayan yeni girişimcilere sertifikaları takdim edilmiştir. KOSGEB Nevşehir Merkez Müdürü Sayın Necati GÜNAYDIN yeni girişimcileri doğrudan ilgilendiren KOSGEB Destekleri ve Yeni Girişimci Desteği ile pratikteki işleyiş hakkında detaylı ve aydınlatıcı bilgi vermiş ve katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplanmıştır.