Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, otomobilin içerisinde sağ göğsünden vurulmuş yatar vaziyette bir erkek cesedi bulundu. 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Esentepe Mahallesi'ndeki evlerinin önünde beyaz connect marka bir otomobilin arka koltugunda  Ali A. (42) isimli ağabeyini hareketsiz halde olduğunu gören kardeşi durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, sağ göğsünde tek kurşun izine rastladıkları kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Araçta yapılan incelemelerde araç içerisinde 1 adet boş kovan 1 adet koltuk içerisine saplanmış vaziyette cekirdek, 1 adet direksiyon simidinin altinda paspas uzerinde silah bulundu...

Yapılan araştırmada Derinkuyu Esentepe mahallesi su deposunun bulunduğu boş arazide sahsa ait mont ve kan izleri bulundu. İncelemelerde bulunan mont içinde şahsa ait aracın yedek anahtarı ve TC kimliği ele geçirildi. 

Hayatını kaybeden Ali A'nın Derinkuyu ilçesinin sevilen bir ismi olduğu ve kimseyle bir husumetininde olmadığı bildirildi.

Cinayet büro amirliği ve Derinkuyu asayiş polisi olayın işleniş şekli itibariyle cinayet uzerinde duruyor. Ali A.'nın ölüm nedeninin, yapılacak otopsi sonucu belirleneceği öğrenildi. Ve esrarengiz olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.