Nevşehir Belediye  Başkanı Atilla Seçen, halkın belediyeden beklentileri başta olmak üzere istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm önerilerini ortaya koyduğu,  Halk Günü uygulamasını sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, Belediye Başkanı ile randevu almaksızın birebir görüşme imkânı buluyor.

Belediye Başkanı Seçen, amaçlarının tüm  vatandaşlar ile doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunlara en kısa süre içerisinde çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Vatandaşlar ile  her fırsatta bir araya gelmesine karşın yine de kendisine ulaşma yönünde hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için her hafta Salı günü  Halk günü uygulamasıyla vatandaşları belediyede ağırladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Seçen: “ Tüm çabamız  ve hedefimiz,  vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara imkanlarımız ölçüsünde en kısa süre içerisinde çözüm bulabilmek. Makamımız halkımıza  hizmetetme makamı. Bizde Nevşehirli hemşehrilerimizin hizmetkârı olarak bulunuyoruz. Halk günü uygulamamız ile bir yanda vatandaşlarımızın bize ulaştırdığı sorunlara çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz.  Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim için çözüme ulaştırılması gereken bir temel değer olarak ele alıyoruz. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonra da aynı düşünce içerisinde hizmet etmeye de devam edeceğiz.” dedi.