Nevşehir'de hırsız, motosikleti çalamayınca lastiklerini alarak kayıplara karıştı. Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Toki'de hırsız Motosikleti Çalamayınca Tekerleğini Sökerek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Toki'de, bir binanın önünde ki kilitlenmiş Motosikleti Çalamayınca Tekerleğini Söktüler. Yaklaşık 1 ay önce 40 LD 864 plakalı çalınan Motosikleti ertesi gün bulduklarını ifade eden Sami Yücel, önlem olarak kilitleyerek tedbir aldığını ancak bu seferde kilidi kıramayıp tekerlerini çaldıklarını bildirdi.

Fib Haber.Com  WhatsApp ihbar hattından Haber merkezimize ulaşan Sami Yücel isimli mağdur vatandaşımız; 'Bundan yaklaşık olarak 1 ay önce Terminal Toki'den gece yarısı kapının önünden motosikletim çalınmıştı ama ertesi gün sakladıkları yerden bulmuştuk. Çalınmasını engellemek için kilitlemiştik bu gecede yine kapı önünden kilidi açamayınca tekerlerini sökmüşler. Yine aynı kişi olduğunu düşünüyoruz. Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne gereken başvuruları yaptık ve sizinde yardımınız ile bu Şahıs yada şahısların yakalanmalarını istiyoruz' dedi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, lastiği çalan kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.