Nevşehir'de anne, bab ve küçük bir kız çocuğundan oluşan 3 kişilik bir aile için acil olarak ev eşyası aranıyor. Bu ailemiz için A'dan Z'ye ev eşyalarına ihtiyaçları vardır. Evlerinde hiç bir eşya olmayan aile küçük kızları ile birlikte sadece bir kilim üzerinde yaşam savaşı vermekte.

Nevşehir'li hayırsever vatandaşlarımızdan bu duruma sessiz kalmamalarını ve ihtiyaç sahibi aileye sahip çıkmalarını önemler rica ediyoruz.
Yardımlarınız için İHH Nevşehir Şubesine yada direkt yardımınız için ve Nevşehir merkez Emek mahallesinde yaşayan bu ailemizin evini ziyaret için FİB Haber ile irtibata geçebilirsiniz.

Evde ne yatak ne yorgan, ne perde, ne ısınacak bir soba ne bir bardak nede küçük kız çocukları için bir oyuncak hiç bir şey yok.

Eve girdiğinizde sadece yerde 3 halı mutfakta bir tüp ve ev sahibinin verdiği bir ısıtıcı bulunuyor. 

Unutmayın Kullanılamayan eşyalar bazı aileler için hayat buluyor. Tüm destekleriniz için şimdiden herkesten Allah razı olsun.

Acil olarak ;
Soba (Temin edildi)
Yorgan-Yastık
Yatak (Temin edildi)
Perde (Temin edildi)
Buzdolabı
Mutfak eşyaları
Kanepe (Temin edildi)
Sandalye
Masa
Kap kacak
Açıkcası bu evde ne yiyecek ne giyecek nede bir kullanılacak eşya bulunmuyor.

Nevşehirliler  olarak bizler bize yakışanı yapmak zorundayız. İnancımız bunu emreder. Töremiz bunu emreder. Ensâr gibi olmalıyız. Ve bu zamanda Ensar olabilene ne mutlu.

Hayırlarınız için şimdiden herkesten bir kez daha Allah razı olsun.

Ayrıntı:

Haberimiz sonrası Nevşehirden Ürgüp'e hatta Erzuruma kadar bu habere kulak verip sesimizi ve mesajımızı alarak ihtiyaç sahibi ailemiz için seferber olan hayırseverlerimiz iyilik kervanına katılmaya başladılar. Bomboş bir evin koltuk takımları, Soba halı tamam....
Ailemiz için acil olarak (kullanılmış olabilir) Buzdolabı, Çamaşır makinesi, mutfak eşyası (Mutfakta bir çay kaşığı dahi yok) Gıda anlamındada yiyecek içeçecek bir şey yok... Yardımlarınızı bekliyoruz değerli hemşehrilerim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Yine İHH Başkanı Baki Öncel hocamıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Unutmayın Çaresizseniz Çare SİZ'siniz!