Nevşehir Belediyesi tarafından bu ramazan ayında başlayacağı toplu iftarların bu yılki ilki  Mehmet Akif Ersoy mahallesi'nde yapılacak.

Toplu iftar sofrası için Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ki 30 Ağustos İlkokulu bahçesinde ki hazırlıklar tamamlandı. Bu gün ilki düzenlenecek olan iftar sofrasına vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor. Nevşehir Belediyesi tarafından İftar sonrasında vatandaşlara Osmanlı şerbeti ikram edilecek ayrıca çocuklar için palyaçolar balon dağıtıp yüz boyması yapacaklar.

Başkan Seçen'in Amacı NEVŞEHİR Birliği...!

Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı Ramazan’ın tüm güzelliklerinin yaşatılması amacıyla ortaya konulan mahalle iftar sofralarının,  önümüzdeki yıllarda da devam ettirilmesi hedefleniyor. 
Nevşehir Belediyesi  tarafından gerçekleştirilecek mahalle iftar sofraları daha sonra sırasıyla;  28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Sümer Mahallesi ve Sanayi bölgesindeki vatandaşların katılımı ile 100. Yıl İlkokulu bahçesi, 29 Mayıs 2018 Salı günü Kıratlıoğlu, Cevher Dudayev,20 Temmuz ve İbrahimpaşa Mahallelerindeki vatandaşların katılımı ile Pamukçu Ortaokulu Okul Bahçesinde, 1 Haziran 2018 Cuma günü 350 Evler Mahallesi ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinin katılımı ile SSK Hastanesi bahçesinde, 4 Haziran 2018 Pazartesi günü  2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerindeki vatandaşların katılımı ile  2000 Evler Pazar yeri, 6 Haziran Çarşamba günü Güzelyurt Mahallesi ve Esentepe Mahallesi sakinlerinin katılımı ile İbrahimpaşa Ortaokulu bahçesinde, 8 Haziran 2018 Cuma günü Yeni,Emek ,Hacı Rüştü ve ve Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin katılımı ile Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde ve 12 Haziran 2018 Salı günü Camicedit,Raşitbey,Kapucubaşı ve Karasoku Mahallelerindeki vatandaşların katılımı ile Kurşunlu Camii önünde kurulacak.