Karasoku İçin İlk Adım Atılıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Nevşehir Belediyesinin birlikte gerçekleştirdikleri, ilk etapta Kale ve civarındaki mahallelerin uygulamaya sokulduğu Kentsel Dönüşümde ikinci aşama Karasoku ve Herikli başta olmak üzere civar yerleşim merkezlerinde yapılacak.

Nevşehir’in merkezi olması itibariyle ilk kentsel dönüşüme oranla daha titiz bir çalışma gerektiren Karasoku ve civar mahallelerin kentsel dönüşümü için ilk adım ise İnşaat firması yöneticileri ile Nevşehir Belediyesinin gerçekleştireceği toplantı olacak.

Nevşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek “Merkez Dönüşüm Projesi” ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere İlimizde faaliyet gösteren İnşaat firmalarının yetkilileri ile 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Saat 14.00’ da Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde toplantı yapılacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in başkanlık etmesi beklenen toplantıda Nevşehir Belediyesi ile TOKİ’nin Karasoku ve civar mahallelerinde yapmayı planladığı Kentsel Dönüşüm Uygulaması masaya yatırılacak. Konuyla ilgili inşaat firmalarının yöneticileri ile Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacak.