Nevşehir'de bir vatandaşımız, içinde nüfus kağıdı, kredi kartları ve bir miktar parası ile birlikte cüzdanını kaybetti.

Nevşehirli Ali Osman Kocatürk isimli bir vatandaşımız 27 Mayıs 2018 pazar günü akşam saat: 21.00 sularında Meteris ile Altınöz oteli arasında içerisinde 4 bin lira, 740 avro ile kredi kartları olan cüzdanını düşürdü.

Alışverişini tamamladıktan sonra eve dönen ve aradan bir kaç saat geçtikten sonra cüzdanını düşürdüğünü fark eden Kocatürk, Meteris hamamı - Altınöz oteli civarını iyice aramasına rağmen bulamadı. Bunun üzerine hemen durumu 'Polise haber verdi. Hala hazırda Mobese görüntülerinin de incelenmesine devam edildiğini bildiren Ali Osman Kocatürk, FİB Haber Merkezi WhatsApp ihbar hattını arayarak Özellikle kimlik ve kredi kartını kaybetmesine çok üzüldüğünü ve büyük mağduriyet yaşadığını ifade ederek kaybolan cüzdanını bulana 2 bin TL ödül vereceğini ifade etti. 


Cüzdanını bulmak için her yeri arayan Kocatürk, cüzdanını bularak kendisine veya en yakın karakola teslim edene 2 bin TL bağışta bulunacağını belirtti.  Ali Osman Kocatürk, cüzdanın içindeki paradan çok, kimlik ve kartların kendisi için önemli olduğunu ve bu nedenle de bulana ödül vereceğini söyledi.

Şu mübarek Ramazan ayında özellikle kredi kartları ve nüfus cüzdanı sebebiyle büyük mağduriyet yaşadığını ifade ederek en azından cüzdanına ulaşmayı umut ediyor.

 
Kaybeden ismi: Ali Osman Kocatürk 
İletişim için; GSM:0 544 211 45 46 

-Temsili Foto-