BAKMASINI BİLEN İÇİN HER YERDE O'NUN (c.c.) İMZASI VAR
 
Nevşehir de Ercan Civelek adlı vatandaş geçtiğimiz cumartesi günü ailesi ile birlikte bağ evinde kestane pişirirken çatlayan bir kestane içinde Allah lafzının arapça yazılı şekli ile karşılaştı.
 
"Bugüne kadar bu minvalde çok haber ile karşılaştık ama bizzat tanık olmak ayrı bir heyecana neden oldu." diyen Civelek şöyle dedi: "Biz kestanede veya başka bir yerde Rabbimiz (c.c.)'nun ismini görmesek de zaten hamdolsun ona iman ediyoruz.Çünkü çevremizdeki herşey bize O'nu anlatıyor. Önemli olan bunlardan ibret almaktır" dedi.

KESTANE'DE 'ALLAH' lafzı
Kestane de hilkat garibesi

Nevşehir’de bir vatandaşımızın bağ evinde sobada kestane keyfi yaparken çok ilginç bir olay yaşandı.

Nevşehir de Damat İbrahim Paşa Tarih,Kültür,Eğitim yardımlaşma Derneği Başkanı ve Nevşehir Lassa - Civelek Otomotiv sahibi iş adamı Ercan Civelek hafta sonu ailesiyle birlikte gittiği Bağ evinde soba üzerince kestane keyfi yaparken pişen kestanelerden bir tanesinin içini açtığında Allah lafzını gördü.Büyük şaşkınlık yaşayarak gözlerine inanamayan Ercan Civelek durumu hemen Ailesiyle paylaştı.


Tam  ‘Allah’ lafzı ile karşılaşan Civelek Ailesi, gözyaşlarına hâkim olamadılar. Kestane içinde  ‘Allah’ lafzını fark eden Ercan Civelek ve ailesi hayretler içinde kaldı.Civelek bu ilginç ve anlamlı olayın fotoğrafını çekerek, bu anı değerlendirdiler.
Tatlı bir heyecana yol açan bu durum karşısında Ercan Civelek ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. Allah'ın her an kendilerini görüp gözettiğini ifade eden Ercan Civelek duygularını ifade ederken heyecanını da gizleyemedi. Civelek, Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezimize gördüğu bu harikulade olayı anlatırken duygulanarak şöyle dedi: "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Rabbim'e yüzde bir milyon iman ediyorum ve O'nu çok seviyorum" dedi.

Ercan Civelek bu kestaneyi fotoğrafını çektikten sonra kavanoz içerisinde saklayarak korumaya aldı.