Sürücüsü belirlenemeyen 16 E 7257 plakalı Hyndai marka otomobil sürücüsü Nevşehir Güney Çevre Yolu terminal kavşağı üzerinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Nevşehir'de bu ’Ölüm kavşağı’ sürücülerin kabusu oldu.

Edinilen bilgilere göre; kaza akşam saatlerinde Çardak dönüşü Nevşehir Güney Çevre Yolu Terminal Kavşağı’nda meydana geldi. Sunpet kavşağında yolun bittiğini fark edemeyen 16 E 7257 plakalı Hyndai marka otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbar etmesiyle olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çeşitli yerlerinden Yaralanan 4 kişi Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?

Kaza sonrası olay yerine gelen vatandaşlar bir insan hayatı bu kadar mı ucuz? Görüldüğü üzere burası Güney çevreyolu ve Çardak üzerinden Nevşehir Terminaline uzanan Bu kavşakta sürekli kazaların yaşandığını söyleyen vatandaşlar, "Bizler buradan sürekli korkarak geçiyoruz. En son bugün yaşanan üzücü kazada 4 kişi yaralandı Allah'tan can kaybı yaşanmadı. Bu yolu kullanan sürücüler seyir halinde iken birden yolun bittiğini kestiremediğinden bu kavşakta sürekli kazalar oluyor.  Yetkililer buraya artık çözüm bulsun. Bu kaza bizim de başımıza gelebilirdi. Bu yolun düzeltilmesi için illa can kaybımı yaşnaması lazım. Lütfen artık önlem alınsın. Kimseler ölmesin" diyerek tepki gösterdiler.