Nevşehir ve ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın (10.01.2017 Salı Günü) taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, Nevşehir merkez ve tüm ilçe genelinde yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere ve köylerdeki bulunan okullardaki öğrencilere 10.01.2017 Salı günü (1 gün süre ile) Eğitim-Öğretime ara verildiği açıklandı.


"Sadece Taşımalı Eğitim Gören Öğrencilere Tatil"

Nevşehir’de olumsuz hava şartları nedeniyle Nevşehir Merkez başta olmak üzere tüm ilçelerinde taşımalı sistemle gelen öğrenciler ve köylerdeki bulunan okullardaki öğrenciler için 10 Ocak Salı Günü bir gün süreyle Eğitim-Öğretime ara verildi.


Kar ve Buzlanma Sebebiyle Taşımalı Eğitim Kapsamındaki Öğrencilere Yarın Okullar Tatil

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; İlimizde kar ve aşırı buzlanma nedeniyle, merkez ilçe ve diğer ilçelerimize bağlı tüm köylerimizdeki okullarımız ile ilimiz genelinde taşıma kapsamındaki tüm öğrencilerimiz için 10.01.2017 Salı günü eğitim öğretime bir (1) gün boyunca ara verilmiştir.


Nevşehir'in merkeze bağlı köylerle, Acıgöl, Avanos,  Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerine bağlı köylerde eğitime ara verildi.

Bu kapsamdaki tüm öğrencilere iyi tatiller diliyoruz...