Nevşehir'de bir markete sabaha karşı giren maskeli hırsız, sigara, para ve yazar kasa çalarken saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay Nevşehir Çat Kavşağında bulunan Büyük Anadolu AVM'de bu sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz maskeli ve elinde eldiven bulunan hırsız, önce marketin ön giriş kapısının dış camını briketle zorlayarak kırıp içeri girdi. Daha sonra marketin raflarının bulunduğu bölmedeki yere giren hırsız, önce marketin kasasını sökerek aldı, sonrada poşete doldurduğu sigaraları çaldı. En son marketin yukarı katına çıkan şahıs burada bulunan çekmecedeki bir miktar parayıda alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Hırsızlık olayını polise haber veren market sahibi şikayetçi oldu. Market sahibi FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında, "Sabah marketi açmaya gelen bir çalışanım hırsızlığı fark edince bana haber verdi. Hemen Polise bildirdik. Olay, Güvenlik kamerasına da yansımış.  Polisin hırsız yada hırsızları kısa sürede bulmasını istiyorum" dedi. 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlığın yaşandığı markette incelemede bulundu ve kimliği belirsiz hırsız yada hırsızlara ait iz ve delil aradı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kaçan maskeli hırsızı yakalamak için soruşturma başlattı.

Marketin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına an bean yansıyan hırsızlık olayını incelemeye alan polis heryerde hırsızı arıyor.