NİSSARA alışveriş merkezinin açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mazhar Bağlı,Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, belediye başkanları ile oda, borsa, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda kişi katıldı. 

Açılışta konuşan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Modadan lezzete, eğlenceden sanata halkımıza çeşitli imkanlar sunan Nissara AVM’nin açılışını gerçekleştirdik. Hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.


Nissara  Alışveriş  merkezi ve Crown Plaza  Otel’in  toplam inşaat alanı  140.000 m2 büyüklüğünde olup Alışveriş merkezi kiralanabilir alanıyla  Nevşehir- Niğde  -Aksaray ve Kırşehir  bölgesinin en büyük  alışveriş  merkezlerinden biri ... İnşaat  sektörünün  önemli markalarından Ankara merkezli  Duygu Mühendislik  tarafından karma  bir  proje  olarak  hayata geçirilen proje 55 milyon dolarlık yatırımla alışveriş stantlarını  yükseltecek özeliklerle donatıldı.

 Nevşehir'e yeni bir AVM açıldı. 
Kiralama ve Yönetim danışmanlığı KDM AVM danışmanlık tarafından yürütülen Nissara Alışveriş merkezinin toplam kiralanabilir alanı 26,297  m2 olup , bünyesinde yerli –yabancı 85’e yakın markası ,7  salonlu sinema alanları, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra  1.000 oturma kapasiteli yeme –içme alanı , çocuklar için büyük eğlence ve  oyun alanları ile  alışveriş  deneyimini eksiksiz bir hizmet  anlayışıyla sunacak olan Nissara  Alışveriş merkezi yaklaşık 600 kişiye  istihdam sağlayacak .

Açılışa özel olarak ilk 2 gün 30 Eylül ve 1 Ekim tarihleri’nde 24.00’e  kadar  misafirlerine hizmet  verecek..
 
Açılışta çocuklara yönelik  eğlenceli etkinlikler ,sokak  gösterileri ve  keyifli müzik dinletileri ile 21.00’de gerçekleşecek olan Havai fişek gösterisiyle heyecanlı, farklı ve eğlenceli saatler Nissara  AVM’de yaşanacak.

Fotoğraf ve haberin detayları birazdan www.fibhaber.com da...




Haber :Mustafa Ferveren