Nevşehir'de bir kadın girişimci, oto yıkama işletmesi açtı. Nevşehir'de KOSGEB desteğiyle girişimci olan Mehtap Satılmış, açtığı oto yıkama işletmesinde müşterilerinin otomobillerini özenle temizliyor.

Nevşehir'de Bir İlk OPTİMA Oto Temizlik Merkezi...

KOSGEB'den Aldığı destekle oto yıkama işine giren Nevşehirli bayan girişimci Mehtap Satılmış, müşterilerinin araçlarını kendisi yıkıyor. 

Nevşehir'in ilk ve tek bayan oto yıkamacısı Satılmış, FİB Haber.com muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonları rahatlıkla gidip aracını yıkatabileceği bir yer bulma konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi. Özellikle bayanların rahatlıkla gelebileceği bir oto yıkama işletmesi açmak istediğini ve KOSGEB'e başvurduğunu belirten Satılmış, girişimcilik kursuna gittikten sonrada hayalini gerçekleştirmek için ilk işinin dükkan bulmak olduğunu ifade etti.  

"Memnuniyetle geliyorlar"

Nevşehirli bayan girişimci Mehtap Satılmış, Çocukları ile birlikte yürüttüğü işyerine Nevşehirli Bay ve özelliklede bayan sürücülerden yoğun ilgi gördüklerini söyledi. Kadınlar için ev temizliği neyse erkekler için de araç temizliğinin o anlama geldiğini belirten Satılmış, "İnsanlar detaylı bir temizlik istiyorlar"  dedi.

OPTİMA OTO TEMİZLİK MERKEZİ
Plastik Araç Kaplama
Oto İç ve Dış Yıkama
Oto Dizayn
Pasta Cila
Boya Koruma
Oto Kuaför
Parlak Sökülebilir Kauçuk Kaplama

Boyası Yıpranmış Araçların Alt Yüzeye zarar vermeden PLASTİK DİP Kaplama ve daha bir sürü hizmet ile siz değerli müşterilerini beklemektedir.

ADRES: Güzelyurt Mah. Akyol Sk. Pforzheim Park Karşısı NO: 24 Nevşehir
Tel: 0506 259 67 87