Talihsiz bir vatandaşımız kazada yaralanırken, kaza anı Çetinel istikbal mağazasının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Çevre Yolu üzeri Necip Fazıl Kısa Kürek Bulvarı Avanos Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

Nevşehir'de Yeni Aksaray firmasına ait yolcu otobüsünden inip yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaşa otomobil çarptı.
Çevre Yolu üzeri, Necip Fazıl Kısa Kürek Bulvarı Avanos Kavşağı mevkii pelikan sokak Çetinel istikbal mağazası önünde meydana gelen olayda, otobüsten inen bir vatandaşımız hızla yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada otomobil vatandaşa çarparak yaralanmasını sebep oldu.

Yaralı şahıs, otomobil sürücüsü ve çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmi açıklanmayan kvatandaşımızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı...

 
Kazanın Ardından:

Kaza sonrası tepkili vatandaşlar FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamalarında; "Çevre yolu Çetinel istikbal önünde defalarca kaza oluyor. Buraya acilen bir üst geçit yapılmasını rica ediyoruz. Ayrıca Çarşı istikametinden Güzelyurt mahallesine kilit geçiş noktası buraya acil önlem alınmasını rica ediyoruz" dediler.
Öte yandan çevre yolu üzeri ve kavşak giriş noktası olan böylesine önem arz eden bir yolda Şehirlerarası yolcu otobüslerinin durması ve yolcu indirmeside bu tür kazalara adeta davetiye çıkarıyor.