Nevşehir'de aynı cadde üzerinde hemen hemen her gün yaşanan kazalara bugünde yenileri eklendi. Ölüm yolu olarak değerlendirilen Nevşehir Merkez 2000 Evler yolunda Trafik Kazası Meydana geldi.

Edinilen ilk bilgilere göre, Kaza bugün saat:16.30 sularında Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesi Zübeyde hanım caddesi Cami önündeki kavşakta meydana geldi. 


Nevşehir Merkez 2000 Evler yolu cami önünde sıcak asfalt çalışmalarından dolayı yol tek şerit olduğu için tali yoldan ana yola çıkmak isteyen otomobil ile tek şerit'e binmiş yoldan gelen Tır'la Çarpıştı. Kazada Otomobilin sağ tarafında bulunan ismi öğrenilemeyen bir bayan yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye, 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı bayan olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Nevşehir devlet hastanesine kaldırıldı. Kazada iki araçta'da maddi hasar meydana geldi.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı.

Nevşehir ölüm yolunda kazalar hiç bitmiyor.
Tepkili vatandaşlar kazalara davetiye çıkartan bu yolda gerekli güvenlik önlemelerinin biran önce alınmasını istiyor.

Karanlık yol - Göz gözü görmüyor. , Rögar kapağı ve Uyarıcı ışık levhaları eksikliğine birde sürücülerin dikkatsizliği eklenince kazalarda kaçınılmaz oluyor.Vatandaşlarımız ayrıca, devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarının da biran önce tamamlanmasını istiyorlar.