Kırşehir'de Yarı Açık Cezaevi'nden iyi hali göz önünde bulundurularak 4 günlük izin verilen mahkum öz teyzesi dahil tam 4 kişiye tecavüz etti.

 

Kırşehir Yarı Açık Ceza Evi'nden 4 gün izin alarak çıkan S.G., Nevşehir'de ikisi erkek çocuk, biri sağır ve dilsiz öz teyzesi olmak üzere 3 kişiye tecavüz ettikten sonra ortadan kayboldu.

 

KÜÇÜK ÇOCUKLARA CİNSEL TACİZDEN CEZA ALMIŞTI

 

Nevşehir nüfusuna kayıtlı 29 yaşındaki S.G., bir yıl önce 'küçük çocuklara cinsel taciz, hırsızlık, adam dövme' gibi suçlardan hüküm giyerek Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne konuldu. 3 ay önce ise cezası 500 günden az olduğu için Kırşehir Yarı Açık Ceza Evi'ne gönderildi.

 

Cezasını çektiği cezaevinden izni alır almaz soluğu teyzesinin yanında alan sapık, hangi suçtan cezaevine girdiyse aynı şeyleri yine yaptı ve kayıplara karıştı.

 

Cezaevinden 4 gün izin alarak Nevşehir'e gelen S.G., önce Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir evde oturan 60 yaşlarında sağır ve dilsiz öz teyzesine, sonrada aynı mahallede bulunan evlerinin önünde birbiriyle sohbet eden 8 ve 10 yaşlarında iki erkek çocuğu zorla boş bir yere götürerek tecavüz etti. S.G.'nin, kendisine direnen 10 yaşındaki çocuğu da dövdüğü öne sürüldü.

 

Güvenlik güçleri söz konusu suçları işledikten sonra ortadan kaybolan S.G.'yi yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.